Swim Deep se vrací do osmdesátek s euforickou "Sail Away, Say Goodbye"

05.09.2019 15:18 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Birminghamská parta Swim Deep je zpátky v pozměněné sestavě a s novými skladbami, které vydá 4. října pod titulem "Emerald Classics". Jak moc se bude obsah desky podobat smaragdům, které se jako klasiky zapíšou do srdcí posluchačů, můžeme už trochu zjišťovat od letošního května, kdy kapela prolomila studiové ticho debutovým singlem "To Feel Good". Jako druhou vlaštovku vybrali muzikanti "Sail Away, Say Goodbye", kterou před nedávnem doprovodil také videoklip.

Swim Deep v něm dostáli svému jménu a po nehodě na člunu v něm opravdu plavou hluboko. Na své si proto přijdou milovníci podvodních záběrů. Vyzdvihnout je ale třeba hlavně skladbu samotnou, která roste s každým novým poslechem a repertoár skupiny rozšiřuje o další oslavnou věc se vzletnými refrény.

A možná vám připomene jeden jiný, služebně starší kus... Buďme konkrétní: !ZAČÁTEK SPOILERU TŘETÍ ŘADY "STRANGER THINGS"! Kdyby se seriál "Stranger Things" odehrával v naší době a jeho soundtrack tvořily aktuální písničky, ta kr... mimořádná dívka Suzie by dvě důležité postavy děje určitě zabila tímto songem. KONEC SPOILERU

Shrnutí pro ty, kteří třetí sezónu zatím neviděli, nebo vůbec nevědí, o co jde: Swim Deep zkrátka natočili solidní poctu osmdesátkám v moderním indiepopovém provedení.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY