Ariana Grande vám v O2 areně osladí život už ve středu

31.08.2019 13:32 - Marta Šindlauerová | foto: facebook interpreta

Ve středu 4. září bude v Praze hodně sladce. A ne kvůli tomu, že by Andrej Babiš rozdával koblihy, nýbrž proto, že se svou koncertní šňůrou "Sweetener" dorazí do metropole americká diva Ariana Grande, a to vůbec poprvé za svou kariéru.

Co je jisté: bude to ambiciózní show plná vokálních exhibic, růžové barvy, tance, pohazování culíkem (to hlavně) a frekvenčně nekompromisní várky songů rozdělené do pěti dění. Během večera zazní bez zbytečných rétorických okolků ze strany zpěvačky 24 skladeb včetně několika největších hitů. Zároveň je nutné počítat s tím, že některé položky setlistu budou zkráceny a část návštěvníků bude truchlit, že nezazněl jejich oblíbený song (fanoušci si například stěžují, že mladá umělkyně z nepochopitelných důvodů nezpívá "7 Rings" nebo "One Last Time").

Zato si domů odnesete přehršel konfet a budete si je ještě týden po koncertu vytahovat ze částí těla, o kterých jste ani nevěděli, že je mohou pojmout. Zahraniční recenze však samozřejmě nehodnotí celkovou váhu růžových papírků, ale odvedený výkon. A na ten mají naši cizokrajní novinářští kolegové jednotný názor: je to prudce perfekcionistická show, která do poslední nitky ospravedlňuje každou korunu utracenou za lístek. Vypadá to, že nás čeká velká událost.

Pokud se na akci chystáte, nezapomeňte prosím, že veškeré poklady, které s sebou budete mít, musíte uchovávat v průhledné tašce nebo sáčku. Předejdete tak zbytečnému chaosu a zdržování u bezpečnostních prohlídek.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY