Markus Schulz vydal remixové album. Láká na něj novinkou "You Light Up The Night"

16.10.2019 09:17 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Neuběhl ani rok, co Markus Schulz vydal skvělé autorské dvojalbum "We Are The Light", a už je tu jeho remixová podoba. Titul s prostým názvem "We Are The Light - The Remixes" čítá deset položek, mezi kterými nechybějí například i nové úpravy nedávných Markusových hitů "Safe From Harm", "Calling For Love" nebo "Symphony Of Stars". Aby v Německu narozený DJ a producent na svoji novinku, která je dostupná pouze digitálně, dostatečně upozornil, vypustil do světa i další singl.

Píseň "You Light Up The Night" patří z poslední desky Markuse Schulze jednoznačně k těm výraznějším. Celý song je postaven výhradně na chytlavé taneční melodii a sexy hlasu úspěšné rumunské zpěvačky Aliny Eremii, kterou Schulz požádal o spolupráci.

Trošku slabší položkou je samotné video. Autor skladby je poslední dobou natolik vytížený, že se do klipu neměl čas zapojit, proto vymyslel tu nejjedodušší variantu - postavil mladou Rumunku před bílé plátno a požádal ji, ať se kroutí do rytmu. Na výsledek se sice hezky kouká, ale dnešní doba vyžaduje prostě o trochu víc.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY