The Amazons připravili videoklip k energickému singlu "25"

08.08.2019 08:29 - Ondřej Kocáb | foto: ©Alex Lake

The Amazons před nedávnem vydali druhou studiovku "Future Dust", se kterou výrazně vyrostli a řekli si zaslouženě o pozornost. Kapela z anglického Readingu nyní přichází se třetím videem z této desky. Píseň "25" navazuje na dvojici "Mother" a "Doubt It", jejíž klip vyšel před necelým měsícem.

Jestliže "Doubt It" pokrýval příběh bez jakéhokoliv záběru členů formace, u čerstvého snímku je to přesný opak a jedná se o tradiční videoklip s pohledem na vystupující čtveřici uvnitř prázdné haly s jednoduchými projekcemi na plátně za bubeníkem. "25" je výborným příkladem posunu skupiny, která zde ukazuje schopnost natočit energickou kytarovku se silným refrénem.

Amazons jsou samozřejmě aktivní i koncertně. Po festivalové sezóně sice přijde na řadu krátká pauza, již v říjnu je však můžeme opět vidět na cestách. V průběhu hraní po Evropě se dostane také na Prahu. Koncert se uskuteční 20. 10. v Café V lese. Půjde tak o druhé tuzemské vystoupení Britů, kteří před dvěma lety zahráli na festivalu Rock For People. Vstupenky jsou stále v prodeji v síti goout.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY