Lana Del Rey prozradila všechny podrobnosti k albu "Norman Fucking Rockwell"

02.08.2019 11:57 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Není tomu tak dávno, co Lana Del Rey oznámila, že novou studiovku nazvanou "Norman Fucking Rockwell" vydá v srpnu. Nyní se podělila o konkrétní datum - nástupce předloňského titulu "Lust For Life" si budeme moci poslechnout třicátý srpnový den.

Lana Del Rey - Norman Fucking Rockwell
© facebook interpreta
Fanouškům se zpěvačka zároveň pochlubila s přebalem, který má na svědomí její sestra Caroline "Chuck" Grant. Možná vás zaujme, kdo je ten mladý muž, k němuž se Lana tiskne. Jde o Dukea Nicholsona, vnuka herecké legendy Jacka Nicholsona. Na svém VEVO kanále hudebnice navíc zveřejnila tříminutový trailer, který by měl čekání na novinku trochu ukrátit.

Album, které produkoval Jack Antonoff, známý díky spolupracím s Taylor Swift či Lorde nebo ze své skupiny fun., představí Lana Del Rey i na turné. Do Evropy se podívá v únoru a březnu příštího roku. Návštěva České republiky ale zatím v plánu není.

Tracklist nabídne následující položky: Norman Fucking Rockwell, Mariners Apartment Complex, Venice Bitch, Fuck It, I Love You, Doin' Time, Love Song, Cinnamon Girl, How To Disappear, California, The Next Best American Record, The Greatest, Bartender, Happiness Is A Butterfly, Hope Is A Dangerous Thing For A Woman Like To Have - But I Have It.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY