David Stypka pracuje na albu "Dýchej" a chystá koncerty s Korben Dallas

29.07.2019 10:19 - Josef Martínek | foto: Tomáš Rozkovec / @musicserver.cz

Čerstvý čtyřicátník David Stypka má za sebou například koncert na hlavním pódiu Colours Of Ostrava a před sebou další výzvy. Jednou z nich je album "Dýchej", na kterém Sólový interpret roku 2017 v Cenách Anděl s kapelou Bandjeez usilovně pracuje. Tou další budou na sklonku roku koncerty se slovenskými kolegy Korben Dallas.

"Oblíbil jsem si Korben Dallas už z desek, naživo mě dostali úplně. Dlouho jsem si říkal, že společný koncert by byl skvělý. Mám pocit, že muziku cítíme velmi podobně," pochvaluje si Stypka chystanou spolupráci. O muzikantech z Bratislavy tvrdí, že jsou "bez přehánění jeho nejoblíbenější slovenskou kapelou".

Vystoupení s Korben Dallas se odehrají 2. prosince na brněnské Flédě a o den později v pražském Lucerna Music Baru. "V obou klubech už jsme hráli, oba mají svou nezaměnitelnou atmosféru. Tohle spojení je pro ně ideální," těší se David Stypka na závěr roku.

V Bratislavě, kam se s Bandjeez na pozvání od Korben Dallas také vypraví, je 7. listopadu čeká koncertní premiéra. "Bude to úplně první vystoupení Bandjeez na Slovensku!" upozorňuje zpěvák. Ten slibuje i ukázky z připravovaného alba "Dýchej". "V době společných koncertů budeme s albem ve finální fázi, takže se přímo nabízí, abychom některé ukázky zahráli," láká.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY