Beyoncé a lvi: "Spirit" ukazuje krásy Afriky a zve do kina

22.07.2019 08:48 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Od pronikavého úspěchu zatím posledního studiového alba Beyoncé "Lemonade" už sice uplynuly tři roky, americká diva ale ani v období před další deskou nezahálí. V dubnu vydala živák "Homecoming: The Live Album", který zachycuje její velkolepé vystoupení z festivalu Coachella, a před pár dny se na trhu objevila nahrávka "The Lion King: The Gift", jež propaguje animovaný film "Lví král". Právě Honey Bee tuto kompilaci produkovala.

Na pomoc si přizvala řadu věhlasných kolegů. Jsou jimi například Jay-Z, Childish Gambino, Pharrell Williams, Kendrick Lamar, ale i někteří u nás nepříliš známí afričtí umělci. Sama se pěvecky zhostila řady písní, včetně "Spirit", která snímek doprovází do kin. A je to Beyoncé, jak ji máme rádi - podpořena silnou melodií, kterou se její hlas impozantně nese. Co do chytlavosti se sice nejedná o novodobé "Halo", ovšem jako písnička do filmu s harmonickými vokály poslouží novinka přesně tak, jak zástupci Disney chtěli. Snad jen zpěvaččin hlas už přece jen není tak zvonivý jako dřív, možná vás proto místy překvapí jeho hloubka a hrubost. Inu, ani jedna z nejikoničtějších popových hvězd nemládne.

Pěknou podívanou nabízí také klip. Kromě krásy hlavní protagonistky a propracovanosti taneční choreografie v něm můžeme obdivovat také půvab africké krajiny. Samozřejmostí jsou záběry ze "Lvího krále", který si svou premiéru odbyl před pár dny. I milovníci lvíčat si tedy přijdou na své.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY