a vyrážejí na stejnojmenné turné - musicserver.cz">

Good Work vzkazují: "Nechci stát," a vyrážejí na stejnojmenné turné

08.07.2019 09:17 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

I zpěváci a hudebníci mají rádi tradice. Například Petr Bende jezdí na pravidelná vánoční turné, pop-gospeloví Good Work zase mají raději teplo a letní období. Koncertních šňůr v horkém počasí absolvovali už na dvě desítky a ani letošek nebude výjimkou. "Protože po většinu roku koncertujeme především na Moravě a ve Slezsku, letní tour nás většinou zavede do Čech nebo na Slovensko," vysvětluje houslista Radek Hais.

Letošnímu turné "Nechci stát" dal název aktuální singl více než třicetičlenného seskupení. "Je vždy velmi jednoduché nás zaregistrovat, protože se dopravujeme osobními auty, a tak je v naší koloně asi sedm aut společně se dvěma vozíky na techniku," popisuje s úsměvem bubeník Jiří Jakubík mladší.

Vše začíná 12. července v Humpolci, pokračuje přes Vlašim, Písek, Strakonice a končí o týden později na Táborsku. A jak už jméno šňůry i klipu napovídá, Good Work rozhodně nemíní přešlapovat na místě, ale tvrdě pracovat na dalších kariérních krocích. Prioritou je ale nyní živé hraní, jak potvrzuje i zpěvačka Hanka Jakubíková: "Chceme si celé turné užít společně se všemi, kteří zavítají na naše koncerty. A bude to stát za to." Přesné termíny i místa konání jednotlivých koncertů jsou na oficiálním facebookovém profilu kapely.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY