Ed Sheeran již tuto neděli a pondělí v pražských Letňanech

06.07.2019 13:37 - Tisková zpráva | foto: officialcharts.com

Stejně jako do Prahy dorazí největší světová hudební hvězda Ed Sheeran, aby tam v neděli a pondělí odehrála dvě vystoupení, míří do metropole desetitisíce diváků, aby si užili největší český koncert dekády. Obě vystoupení 7. a 8. července v Letňanech přináší některá organizační a bezpečnostní opatření jak pro návštěvníka, tak pro Pražany. Vybrali jsme za vás ty nejdůležitější. Důležitou zprávou je i to, že ještě lze koupit vstupenky na vystoupení 8. července 2019 a pořadatelé doporučují s nákupem neotálet. Předprodej a všechny informace návštěvníci najdou na www.edsheeran.cz. Koncert pořádá agentura Charmenko CZ.

Otevírací doba areálu: Pořadatelé apelují na návštěvníky koncertu Eda Sheerana, aby vzhledem k vysokému počtu diváků dorazili do areálu s dostatečným časovým předstihem. Orientační časy, které se mohou změnit:

15:00 otevření areálu
18:45 Zara Larsson
19:45 James Bay
21:00 Ed Sheeran

Vstup do areálu: Ed Sheeran a jeho tým zaujímají nekompromisní postoj vůči komukoliv, kdo využívá neetické webové stránky nabízející sekundární prodej vstupenek. I z tohoto důvodu se při vstupu do areálu musí jméno uvedené na vstupence shodovat s předloženým průkazem totožnosti. Návštěvníci koncertu by proto měli mít připravené vstupenky v tištěné podobě hned u vstupu, což zajistí hladký chod odbavení a omezí fronty. V případě zakoupení několika vstupenek na totožné jméno, musí všichni přijít v doprovodu toho, jehož jméno je na vstupence napsáno. Opakovaný vstup nebude možný a po načtení vstupenka pozbývá platnosti.

Parkování: "Při dopravě na koncert budou muset návštěvníci využít městskou hromadnou dopravu, auty nebude možné dostat se do blízkosti areálu ani zde zaparkovat. I okolní silnice zůstanou přístupné jen pěším," říká Michaela Jiráčková z pořádající agentury Charmenko CZ s tím, že areál koncertu se nachází dvě minuty chůze od konečné stanice metra C Letňany. "Městská hromadná doprava bude rovněž posílená," dodává.

Bezpečnostní opatření: Seznam zakázaných předmětů, s kterými návštěvníkům nebude umožněn vstup: DSLR fotoaparáty, iPady, Go-Pro kamery, selfie tyče, cedule či plakáty většího formátu než A5, batohy či tašky většího formátu než A5, profesionální audio/video rekordéry, zbraně jakéhokoliv druhu, nože a ostré předměty, drony či jiná zařízení ovládaná rádiovým signálem, skleněné předměty, plechovky, občerstvení, pet lahve, pyrotechnika, alkohol, laserová ukazovátka a světla.

Vstupenky na místě a placení v areálu: Vstupenky na přidaný koncert (8.7.) jsou stále k dispozici na www.edsheeran.cz. Zakoupit je bude možné i na místě před vstupem do areálu. Platba kartou a hotově. V celém areálu pak bude možné platit pouze hotově. Jedinou výjimkou je merchandise stánek, kde lze platit kartou. Pořadatelé upozorňují, že v areálu se nenachází bankomat.

Bezbariérový přístup a zdraví: Vozíčkářům, kteří zakoupili ztp/p vstupenky, bude vyhrazen speciální sektor. "V poslední době nás kontaktuje velké množství těhotných žen nebo žen s několika měsíčními dětmi a ptají se na přebalovací a kojící prostory. Tyto na místě neplánujeme a znovu opakujeme, že z bezpečnostních důvodů návštěvu koncertu nedoporučujeme těhotným ženám a dětem nízkého věku," upozorňují pořadatelé.

Na místě budou přítomni hasiči a záchranná služba. Další informace najdete v sekci Často kladené otázky na www.edsheeran.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY