LTN vydává druhé autorské album "The Path Of Life"

06.08.2019 16:39 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Indonésie není zrovna zemí, kde by se rodilo mnoho taneční hudby. Jednu z čestných výjimek tvoří Louis Tan, kterého hudební svět zná pod uměleckým jménem LTN. Tento nadaný producent právě na trh uvedl své druhé autorské album s názvem "The Path Of Life".

LTN - The Path Of Life
© facebook interpreta
Louis, jehož vzorem je například Armin van Buuren nebo Markus Schulz, si svým debutem "People I'll Never Forget" z roku 2015 získal nejen zástup věrných posluchačů, ale především pozornost kolegů z trancové branže. Velmi pozitivně přijala nahrávku i odborná kritkka. A vzhledem k tomu, že druhá deska je v mnoha směrech rozhodující, strávil hudebník s její přípravou téměř tři roky.

Kolekce dvaceti songů pojmenovaná "The Path Of Life" vyšla koncem července digitálně i fyzicky. Mezi hosty najdeme například Alexandera Popova, vokálně vypomohli například Eric Lumiere, Christina Novelli, Clara Yates nebo Kyler England. Pokud byste o cédéčko měli zájem, můžete si počkat na distrubici, která je do našich obchodů doveze v druhé polovině srpna. Pro nedočkavce nebo ty, kterým stačí jen poslech, je tu pak tento odkaz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY