Roger Shah namíchal již devátou "Music For Balearic People"

26.06.2019 08:24 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

O německém DJi a producentovi Rogeru Shahovi jsme v minulosti psali již několikrát. Naposledy v souvislosti s jeho skvělou loňskou deskou "No Boundaries", za kterou sklidil zaslouženou pochvalu. V letošním roce se opět vrací ke své výběrové řadě "Magic Island: Music For Baleatic People", jejíž deváté pokračování právě vydává.

"Nikdy jsem si s žádným dílem 'Magic Island' nedal takovou práci jako právě s tímto," dodává sám Shah, který zároveň přiznává, že se náladou vybraných písní jiných interpretů inspiroval při vzniku těch svých, které následně na kompilaci taktéž zařadil. Dohromady tak opět vznikly dva DJské sety, které tentokrát čítají celých osmačtyřicet skladeb. Z producentské kuchyně Rogera Shaha či jeho projektů Sunlounger a Symphony In Deep Minor pochází celá čtvrtina, zbylou část tvoří songy prozatím spíše méně známých zástupců trance a chill hudby.

Kompilace "Magic Island: Music For Baleatic People Vol. 9" je ve světě k mání od 21. června a zakoupit, streamovat či stahovat ji můžete například zde. Pokud vyčkáte do první poloviny července, můžete se na fyzickou kopii těšit i ve vybraných obchodech v Česku. Vydání v současné době propaguje singl "Beautiful Lie", který najdete k poslechu níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY