Sharon Van Etten v klipu "No One's Easy To Love" bloudí mezi mrakodrapy

24.06.2019 18:22 - Ondřej Kocáb | foto: Sharon Van Etten

Sharon Van Etten v lednu vydala svou pátou studiovku "Remind Me Tommorow" a nyní se k této kritikou opěvované nahrávce vrací. V pořadí čtvrtým singlem se stala skladba "No One's Easy To Love", na níž se muzikantka opět spojila se svojí kamarádkou a mentorkou Katherine Dieckmann. Spolu natočily už snímek k "Jupiter 4", stejně tak spolupracovaly při tvorbě obalu k letošní desce.

"Jsem moc rádá, že se s vámi mohu sdílet další videoklip natočený spolu s mojí drahou kamarádkou Katherine Dieckmann. Opět mě nechala, abych byla sama sebou, vzala si na starosti můj výkon i finální podobou snímku, natočeného v její oblíbené části centra Albany," nechala se slyšet Sharon.

Další dílek doposud nejosobnější zpovědi této americké písničkářky se natáčel u komplexu budov Empire State Plaza v Albany ve státě New York. Sharon se opět ujala hlavní role, stejně jako ve všech předchozích propagačních materiálech k "Remind Me Tommorow". Sama před kamerou prochází drsným prostředím a zpívá další z osobních kousků, které reagují na změny a konečně i štěstí v jejím osobním životě. A ačkoliv skladba hovoří jinak, zamilovat si její nejčerstvější polohu, založenou na syntezátorech, je velmi jednoduché.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY