Sneijder nachystal druhý díl své kompilační řady "Afterdark"

16.06.2019 15:05 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Namíchané DJské kompilace získávají poslední léta stále větší popularitu, proto se k nim uchyluje i větší množství DJů a producentů. Jedním z těch, kteří svoji vlastní řadu odstartovali teprve v minulém roce, je Sneijder, přední irský zástupce stylu hard trance. Vzhledem k tomu, že první díl "Afterdark" sklidil velký úspěch, je tu po necelém roce druhé pokračování.

Zatímco pilotní kousek věnoval městu Buenos Aires, aktuální dvoudisková výběrovka oslavuje Los Angeles, kde tento irský producent vystupuje velmi často. Právě ve městě andělů novinku i natočil. Na "Afterdark 002 - Los Angeles" do dvou setů rozdělil celkem čtyřiatřicet songů. Ze své produkce vybral deset zbrusu nových tracků a remixů, které doplnil exkluzivními novinkami například od Giuseppe Ottavianiho, Stoneface & Terminal, Simona Pattersona nebo od projektu Key4050.

Kompilace je dostupná digitálně, těšit se mohou i milovníci fyzických nosičů. V zahraničí je titul již v prodeji, u nás si na distribuci budeme muset počkat do druhé poloviny června. Pokud jste však netrpěliví, můžete si cédéčka pořídit například zde. A stačí-li vám poslech na YouTube, link najdete níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY