- musicserver.cz">

Selena Gomez hlásí: "Album je hotové"

13.06.2019 16:27 - Katka Šebestová | foto: cosmopolitan.com

Čtyři dlouhé roky se čeká na novou desku Seleny Gomez. To však neznamená, že zpěvačka celou tu dobu seděla tiše v koutě. Průběžně dávkovala spolupráce s ostatními umělci i singly (ty se ale zřejmě na chystaném počinu neobjeví).

Začátkem týdne se Selena na předpremiéře filmu "Mrtví neumírají" svěřila, že její třetí sólové album je dokončené. Kusou informaci pak doplnila rozhovorem u Jimmyho Fallona, kde už se podělila o více pocitů. "Album je prakticky hotové. Musím ještě několik věcí dodělat, ale už teď je to úleva. Trvalo mi čtyři roky, než jsem nabyla pocitu, že je deska dobrá."

Poslední počin "Revival" nabízel hlavně taneční zvuk, od toho se ovšem rodačka z Texasu podle svých slov zřejmě trochu odkloní. "Myslím, že v mé hudbě bude vždycky cítit silný pop, ale pracovali jsme více s elektrickou kytarou a na několika soulových věcech i s akustickou kytarou," prohlásila. Bližší detaily si nechala pro sebe, dá se však předpokládat, že deska by mohla vyjít ještě letos.

Jedna z nejsledovanějších celebrit Instagramu na sebe tento týden upozornila i tím, že ze svého účtu smazala všechny fotky, které ji pojily s bývalým partnerem Justinem Bieberem. Na konto sociálních sítí se pak i vyjádřila: "Myslím, že pro mladé lidi, včetně mě, začalo být opravdu nezdravé trávit všechen svůj čas fixací na všechny ty komentáře, dost mě to ovlivnilo. Byla jsem z toho deprimovaná, neměla jsem ze sebe dobrý pocit a dívala jsem se na své tělo úplně jinak."

Nutno zmínit, že Selena Gomez za sebou nemá úplně nejšťastnější čtyři roky života. I když se dařilo bez výjimky všem songům, které vydala, v osobním životě ji hodně trápilo zdraví. Kvůli lupusu, se kterým několik let statečně bojuje, musela podstoupit sérii chemoterapií a v roce 2017 dokonce i transplantaci ledviny. Doufejme, že všechno zlé už si vybrala a bude se moci soustředit na pozitivní věci, jako je třeba i tvorba nové hudby.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY