Objev loňska Bad Wolves už za pár dnů zahraje v Praze

06.06.2019 15:25 - Marek Odehnal | foto: Kateřina Postránecká

Loňský rok přinesl metalovému světu jednu novou superkapelu jménem Bad Wolves, která naprosto dokonale spojila vlivy všech svých domovských formací a toho nejlepšího, co metal v posledních dvaceti letech nabídl.

Zatěžkanost Pantery, nu-metalové skákačky, procítěný zpěv, breakdowny, djentově laděné kytary i ryzí křehký pop. To všechno do sebe s naprostou lehkostí na svém debutu "Disobey" spojila parta muzikantů kolem kytaristy Doca Coyleho a především zpěváka Tommyho Vexta. Zatímco prvního můžete znát z nedoceněných metalcorových průkopníků God Forbid, mimořádný hlas druhého můžete znát především z debutu bočního projektu kytaristy Dina Cazareze, jinak hlavního mozku industrial metalové legendy Fear Factory.

Kapela vstoupila do povědomí hlavně skvělým coverem "Zombie" od The Cranberries, ale na desce je téměř co skladba, to potenciální hit. Bad Wolves to už u nás dokázali loni na podzim, když coby special guest zahráli po boku kanadských rockerů Three Days Grace. Sklidili možná i větší aplaus a nemálo lidí tehdy přišlo přímo na ně.

Na jejich samostatný koncert v intenzivním klubovém prostředí se můžete těšit už v pondělí 17. června v pražském klubu Futurum. Koncert pořádá festival Rock For People, vstupenky seženete zde



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY