Mini Mansions uspořádali nejtrapnější poslechovou párty a je to skvělá zábava

06.06.2019 11:11 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Losangeleská partička Mini Mansions se podělila o další video z připravovaného alba "Guy Walks Into A Bar..." a opět jde o zcela atypický snímek, kterým se na novou skladbu "Bad Things (That Make You Feel Good)" snaží nalákat. Po "Hey Lover", natočeném v lo-fi kvalitě napůl ve studiu a napůl doma u Alison Mosshart, je tu nejtrapnější poslechová párty všech dob.

Snímek si vzal na starost Liam Lynch. Sám zpěvák Michael Shuman na něj zval se slovy: "Usaďte se, relaxujte a prožijte nepříjemné chvíle během poslechu naší nové skladby. Budeme se smát, budeme plakat a uděláme to hlasitě." A přesně to splnili do puntíku. Klip zabírá trojici Shuman, Dawes a Parkford sedící na gauči ve studiu. Kromě samotné skladby slyšíme názory jednotlivých členů nebo vtipné, případně trapné poznámky, ať už jsou hudebnímu podkladu relevantní či nikoli. Celé bizarní video jen dokazuje, že trojice z LA má pořádný smysl pro humor a po několika vtipných videích z minulosti nemá problém útočit i přímo na sebe.

K zahození samozřejmě není ani skladba samotná. Třetí a pravděpodobně poslední singl před vydáním očekávané třetí studiovky je skvělým návratem do osmdesátých let. Syntezátory, basa a nakažlivý kytarový riff srší z reproduktorů od prvních vteřin. Píseň, upozorňující na fakt, že zapomínáme být sami sebou a neumíme se naprosto uvolnit, má sílu především ve své volnosti. Odpálený refrén vytváří naprostý kontrast s utrpením a nešikovností videa. Přesto tohle dílo dokáže vyvolat především pozitivní pocity a úsměv, což je hlavní.

Kapela nepovolila vkládání klipů mimo YouTube, a tak pro jeho spuštění je třeba rozkliknout odkaz v novém okně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY