Mark Ronson nachystal na konec června album smutných hitovek

03.06.2019 17:25 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Mark Ronson je nejen vytížený producent, ale díky svým sólovkám je zodpovědný i za spoustu hitů minulých let, přičemž "Uptown Funk" s Brunem Marsem je už dávno zařazen mezi hity legendární. Jeho pátá řadovka s názvem "Late Night Feelings" bude mírně koncepční (a dle jeho slov samozřejmě ta nejlepší, jakou kdy natočil), protože se má skládat ze samých sad bangers, což by se dalo přeložit jako smutné hitovky. Není tedy těžké odhadnout, že se bude vše točit okolo lásky, přičemž o zpěv se na nahrávce podělily pouze zpěvačky.

Už na podzim minulého roku do světa vyslal pilotní singl "Nothing Breaks Like a Heart" s Miley Cyrus, koncem dubna pak zaujal titulní novinkou "Late Night Feelings", v níž se o vokál zasloužila Lykke Li. Aktuálně na album láká spoluprací s Camilou Cabello nazvanou "Find U Again". Kromě těchto zpěvaček se na nové kolekci objeví třeba i Alicia Keys či Angel Olsen.

Tracklist desky "Late Night Feelings", která vyjde 21. června, bude následující: Late Night Prelude, Late Night Feelings (feat. Lykke Li), Find U Again (feat. Camila Cabello), Piece of Us (feat. King Princess), Knock Knock Knock (feat. YEBBA), Don’t Leave Me Lonely (feat. YEBBA), When U Went Away (feat. YEBBA), Truth (feat. Alicia Keys & The Last Artful, Dodgr), Nothing Breaks Like A Heart, (feat. Miley Cyrus), True Blue (feat. Angel Olsen), Why Hide (feat. Diana Gordon), 2 AM (feat. Lykke Li), Spinning (feat. Ilsey).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY