Edu Sheeranovi sluší "I Don't Care" i akusticky

02.06.2019 08:41 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Ed Sheeran se proslavil jako kluk s (akustickou) kytarou, ale jakkoli stále vystupuje sám jako písničkář, hudba na jeho albech je samozřejmě plně kapelová a elektrická. Případně, jako v případě největších hitů "Shape Of You" či "Sing", hraje nezanedbatelnou roli i velká produkce a elektronika. To je případ i aktuálního hitu "I Don't Care", který s ním pro chystanou desku spoluprací "No. 6 Collaborations Project" nazpíval Justin Bieber.

Zatímco výsledný duet je typickou rádiovou produkcí s vypiplaným zvukem, aktuálně zveřejněná akustická verze je úplně z jiného světa. Máme jednu z mála příležitostí poznat, jak některé Sheeranovy písničky zní předtím, než je do rukou dostanou špičkoví producenti, kteří z nich vymáčknou to nejchytlavější. Rozverná rádiovka se tak okamžitě změnila na procítěnou melancholickou baladu, v níž vůbec nevadí, že chybí Justin.

Takhle nějak to asi zní, když se sejdou Edovi kamarádi a vezmou si s sebou jen své hlasy a pár nástrojů. Nebo by znělo, kdyby takové dýchánky pořádal...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY