Hvězdou "Summer Days" Martina Garrixe je sexy důchodkyně

30.05.2019 16:38 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Léto se blíží. Alespoň v to při tom neustálém dešti všichni doufáme. A proto je už ten nejvyšší čas začít zbrojit na prázdninové hity, přičemž jeden z nich bude mít možná na triku i Martin Garrix. Ten si chytře obsadil léto rovnou do názvu singlu "Summer Days", s nímž mu vypomohli rapper Macklemore a Patrick Stump z Fall Out Boy.

Byla by ale chyba myslet si, že nizozemský DJ do světa vypustil další striktně taneční píseň. V novince totiž daleko více míří na rádia. Chytlavý refrén v podání Stumpa doplňuje výrazná funky basa, své si samozřejmě odrapuje i Macklemore, pro kterého je to po delší době hostování ve skladbě někoho jiného.

O kus výš písničku ale zvedá videoklip, který sleduje cestu výrazně postarší dámy do školy, kde působí jako model při hodině výtvarné výchovy. A všichni, kdo se s ní potkají, se velmi, opravdu velmi potí. Jakože fakt hodně. Kdyby místo ní hlavní roli hrála prsatá dvacítka, byl by to obyčejný klip, takhle je to nečekaně osvěžující. I ve stáří totiž může být krása.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY