Ed Sheeran vydá nečekaně nové album plné spoluprací

29.05.2019 10:45 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Zatímco ještě před pár týdny to vypadalo, že letošní letní velkolepé koncerty (dva se 7. a 8. července odehrají i v Praze) budou tečkou za neuvěřitelně úspěšnou érou alba "Divide", Ed Sheeran před pár dny překvapil novým singlem s Justinem Bieberem "I Don't Care" a následně i oznámením nové desky.

Jakkoli "No. 6 Collaborations Project" není klasickou řadovkou, fanoušky určitě potěší. A nejen ty Edovy. Jedná se totiž o sbírku spoluprací, které zrzek natočil během minulých měsíců se svými hudebními kolegy, jejichž fandové se na skladby určitě těší stejně. Kolekce bude obsahovat celkem patnáct skladeb, vyjde 12. července a kromě pilotního singlu s tím druhým Justinem bude obsahovat i další zveřejněnou skladbu "Cross Me", v níž hostují Chance The Rapper a PnB Rock (pustit si ji můžete pod článkem). Jména dalších zúčastněných jsou zatím tajemstvím, Wikipedia ale tvrdí, že Sheeran se někde prořekl, že jedním z nich je třeba Bruno Mars.

Tracklist "No. 6", která bude mladším bráchou dávného EP "No. 5 Collaborations", je následující: Beautiful People, South of the Border, Cross Me feat. Chance the Rapper and PnB Rock, Take Me Back to London, Best Part of Me, I Don't Care with Justin Bieber, Antisocial, Remember the Name, Feels, Put It All On Me, Nothing On You, I Don’t Want Your Money, 1000 Nights, Way to Break My Heart, Blow.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY