No Name singlem "Pamäte" sumarizují úspěšné akustické turné

10.06.2019 09:55 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Slovenská kapela No Name v uplynulých měsících absolvovala více než dvě desítky akustických vystoupení, které ji krom Slovenska zavedly mnohokrát i do České republiky. Celé turné vyvrcholilo 11. dubna krásným koncertem ve Foru Karlín, který byl částečně zaznamenán. Atmosféru tohoto nezapomenutelného večera si fanoušci nyní mohou připomenout videoklipem k písni "Pamäte" ze stále aktuálního alba "S Láskou".

"Chtěli jsme zachovat všechno to krásné a jedinečné, co jsme za téměř tří měsíce trvání našeho akustického turné zažili. Hostování našeho přítele a producenta Martina Gašpara, smyčcový kvartet a hlavně jeho krásné ženské houslistky. Klip dokonale mapuje ten jedinečný pocit, kterého se jako muzikant nemohu nabažit. Je to fenomén chvíle, který bych popsal jako nekompromisní. Před koncertem přípravy, očekávaní, během koncertu plný sál, výbuch energie, hudby, zpěvu, tance a dvě hodiny po koncertě už na svoji chvilku slávy čeká zase někdo další. Obraz má věčné trvání, divadla mají svoje stále scény, ale koncerty jsou fenomenální v tom, že kdo v daný večer nedorazí, přichází o zážitek, který už nikdy v životě nedoběhne. Myslím si, že píseň ‘Pamäte‘ se na zobrazení tohoto jedinečného fenoménu hodí dokonale…" vysvětluje lídr skupiny Igor Timko.

A jeho slova lze jen potvrdit. Vizuál k písni "Pamäte" není sice v ničem výjimečný, ale prostě jen autenticky přenáší skvělou atmosféru koncertů, které v letošním roce přilákaly desítky tisíc fanoušků u nás i na Slovensku. Kapela tímto klipem oficiálně ukončila letošní akustické aktivity, leč rozhodně ne koncertování. Stačí navštívit oficiální web, kde se dozvíte, že No Name čeká opravdu hodně napěchovaná letní sezona.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY