Ed Sheeran a Justin Bieber natočili k "I Don't Care" přihlouplé video. Písni to bohudík neublížilo

20.05.2019 14:38 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Ed Sheeran a Justin Bieber jsou již několik let dobří přátelé. Ed kanadské hvězdě například napsal hit "Love Yourself", kluci se často potkávají i soukromě a absolvovali spolu i řadu divokých večírků. Natočení duetu bylo tak nějak dalším logickým krokem.

Asi je zbytečné nějak hlouběji popisovat výsledek jejich spolupráce. Ed Sheeran má obrovský dar a jednoduše umí psát hity jako na běžícím pásu. Když si na hostování pozve Justina Biebera a celé to produkčně zaštítí Shellback a Max Martin, musí zákonitě vzniknout prvoplánově chytlavá popová píseň, kterou po prvním poslechu už nedostanete z hlavy.

Songu tedy není vlastně co vytknout. To se však nedá říct i klipu. Sice je to celé třeba brát s nadsázkou a jako recesi, ale dlouho tu nebyl tak přihlouplý vizuál. Ten sice koresponduje s textem písně samotné, ale vidět Eda v kostýmu pandy, banánu nebo kosmonauta a Justina převlečeného za zmrzlinu nebo kukuřici, asi neuchvátí úplně každého. Tak či onak tu máme asi prvního vážného kandidáta na rádiový hit tohoto léta.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY