Die Antwoord ve videu "DntTakeMe4aPoes" představují kolegu G-Boye

13.05.2019 17:08 - Jaroslav Hrách | foto: facebook interpreta

Die Antwoord, hrdí představitelé takzvaného freak rapu, se rozhodli najít nové talenty z jihoafrické scény a na chystané studiové desce "House of Zef" je představit celému světu. Začínají singlem "DntTakeMe4aPoes", k jehož nahrávání si přizvali umělce, který si říká G-Boy. Zároveň o něm natočili krátké představovací video.

Na poměry Die Antwoord jde o relativně jemný bizárek, který je zato ukrutně chytlavý, za což můžou především repetetivní refrén a hypnotická melodie. G-Boy dostal mnoho prostoru, a tak si v textu pohrává s africkým slangem ("poes" má nejblíž k anglickému významu slova "pussy" a používá se jako urážka). Ke konci skladby ho doplní Ninja.

Yolandi Visser se v songu sice nevyskytuje, ale zato si vzala do parády režii videoklipu. Celkem syrovou formou znázorňuje, že není dobré podceňovat své oponenty, a používá k tomu příběh mladého chlapce, který se chce pomstít svému nepříteli. Snímek kromě toho obsahuje prostřihy na netradiční G-Boyovu choreografii a dohromady jednoduše funguje.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY