Release parties nového sedmipalce Pacino

15.05.2019 09:50 - Tisková zpráva | foto: Archiv kapely

Pacino od vydání "Půl litru země" (po kterém se jen zaprášilo, díky!) neúnavně koncert co koncert navyšovali svůj standard dobře zahraného gigu a na zkušebnu a nové jams nezbývalo moc času. Na dlouhohrajícího nástupce debutu si ještě chvíli musíme počkat, nicméně zákeřný výstřel od boku přichází od Pacino už teď: čtyřskladbové eponymní EP vychází na sedmipalcovém vinylu a dobře známý modus operandi zůstává: riffy, hutná rytmika, řev a písničky, co si s sebou neseš ještě hodně dlouho. Nejde jen o jarní úklid před deskou - tyhle songy jsou už teď pevným kamenem v kánonu Pacina. O obal se postaral opět Tomáš Mitura (tentokrát bez sesterské pomoci) a sedmipalec vyjde v nákladu 300 kusů s komiksem a download kódem, jak už je na labelu zvykem.

První song ze sedmipalce si můžeš poslechnout na soundcloudu Stoned to Death.

Sedmipalec Pacino nebude ojedinělým zástupcem tohohle nosiče na labelu, jde ale o první vlaštovku z chystané série, ve které vyjdou singly a EP i Povodí Ohře nebo Vont.

A kdy se koncerty konají? V pátek 24. 5. v Praze v klubu Punctum - Krásovka a 25. 5. v Brně v Bajkazylu.

Na koncertech v Praze a v Brně bude Pacino doprovázet bizoní smečka Raw Deal a taky zvláštní akce: za 200 korun na vstupu se dostaneš dovnitř i placku do ruky. Pokud o ni hodně nebudeš stát, 150 je šifra.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY