Kuba Kubin debutuje singlem "Let Me Love". Zpívá v něm o touze být se svými nejbližšími

07.05.2019 15:03 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Občas si někdo posteskne, že česká scéna je chudá na nové talenty. A přitom se jich v poslední době objevilo hned několik. Patří k nim i osmadvacetiletý Kuba Kubin, který svůj debutový singl "Let Me Love" připravil ve spolupráci s ostříleným producentem Borisem Carloffem.

Mladý zpěvák, který vystudoval konzervatoř v Pardubicích, má sice blízko ke klasické hudbě, to mu ale nebrání, aby nahrával také povedené popové písničky se současným zvukem. V "Let Me Love" hojně pracuje s elektronickými prvky, do popředí ale staví hlavně melodický základ. Skladbu popisuje jako "příběh o lásce, důvěře a podpoře osobě, která je nejbližší vašemu srdci."

"Ačkoli je vyprávěna jako vztah ženy a muže, téma lásky a nejbližší osoby výrazně přesahuje tento explicitní motiv. Společným jmenovatelem je však dětství a s ním spojený emoční vývoj každého z nás, který zásadně dotváří osobnost v dalších fázích života. Jste buď schopni lásku přijímat a rozdávat, nebo se před ní naopak uzavírat," představuje svou myšlenku královéhradecký rodák, který kromě zpěvu hraje na klavír a skládá.

Děj klipu zasadil seriálový a filmový režisér Tomáš Krejčí do prostředí první světové války. Emotivní zpracování ukazuje, že i znepřátelené žoldnéře mohou pojit podobné pocity. "Co vojáky spojuje, je touha být znovu se svými blízkými, v místě, kde cítí lásku a kde skutečně mohou být sami sebou," dodává k sympatickému dílu Kuba Kubin.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY