Kylie Minogue ohlašuje další výběrovku. Chybět nebude ani nová píseň

07.05.2019 09:42 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Australská zpěvačka Kylie Minogue se v hudebním showbusinessu pohybuje již více než třicet let, a tak za tu dobu vydala vedle řadových desek i několik výběrových alb. Vzhledem k tomu, že i poslední léta pro ni byla komerčně velmi úspěšná, nastal čas na další rekapitulaci. Ta se do obchodů vypraví v podobě dvojalba "Step Back In Time: The Definitive Collection".

Fanoušci této blonďaté krásky by si měli začít pomalinku spořit, protože zpěvačka svoji nejnovější kompilaci vydá celkem na deseti různých fyzických nosičích. Kolekce bude obsahovat jednačtyřicet nejúspěšnějších singlů její dosavadní kariéry, pomyslným bonusem bude píseň "New York City", kterou si můžete poslechnout níže.

Kylie - Step Back In Time: The Definitive Collection
© facebook interpreta
A z čeho budeme moci vybírat? Základní digipackovou verzi na dvou CD doplní i deluxe double CD balení obohacené o knihu plnou fotografií. Na své si ale přijdou i sběratelé vinylů - kromě dvou černých bude k mání i limitovaná dvojice picture disků a pro opravdové milovníky asfaltových placek bude vyrobena i speciální edice v barvě mentolově zelené. Úplně nejvíc zaplesat ale mohou milovníci kazet, neb těch Kylie vyrobí hned pět druhů - se stejným obsahem, leč v různých barvách.

Vzhledem k tomu, že čtyřicet dva songů znamená opravdu velmi dlouhou stopáž, musela zpěvačka u některých formátů malinko slevit. Na kazetách tedy budete marně hledat songy "Your Disco Needs You" a "New York City", stejně tak každý vinyl bude obsahovat pouze dvacet písní. Naštěstí bude součástí balení vždy alespoň speciální kód na bezplatné stažení všech dvaačtyřiceti písní.

Kolekce "Step Back In Time: The Definitive Collection" bude v prodeji od 28. června a nabídne tyto skladby: Can't Get You Out Of My Head, Spinning Around, Love At First Sight, Dancing, In Your Eyes, Slow, All The Lovers, I Believe In You, In My Arms, On A Night Like This, Your Disco Needs You, Please Stay, 2 Hearts, Breathe, Red Blooded Woman, The One, Come Into My World, Wow, Get Outta My Way, Timebomb, Kids (with Robbie Williams), Stop Me From Falling, Step Back In Time, Better The Devil You Know, Hand On Your Heart, Wouldn't Change A Thing, Shocked, Especially For You (with Jason Donovan), I Should Be So Lucky, Celebration, The Loco-Motion, Give Me Just A Little More Time, Never Too Late, Got To Be Certain, Tears On My Pillow, Je Ne Sais Pas Pourquoi, What Kind Of Fool (Heard All That Before), What Do I Have To Do?, Confide In Me, Put Yourself In My Place, Where The Wild Roses Grow (with Nick Cave & The Bad Seeds), New York City.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY