MEOW! dávají klipem "#lovesong666" naději, že neúspěch neexistuje

30.04.2019 17:07 - Hana Bukáčková | foto: facebook interpreta

V polovině dubna vystřelila nová senzace MEOW! do světa svoji debutovou desku společně s klipem "Taking Over", nyní přichází s druhým videem. Obrazového zpracování se dočkala píseň "#lovesong666".

Song patří k měkčím a melancholičtějším skladbám alba a přichází s nadějí, že neúspěch neexistuje, pokud se člověk věnuje tomu, co ho dělá šťastným, a obohacuje nebo inspiruje tím i ostatní.

Jak už název s ďábelskou číslicí napovídá, nejde o klasický lovesong. "Jedná se o lásku k vlastnímu životu, pod kterou si každý představí něco jiného. V každém případě je to něco, co bychom měli následovat, rozvíjet a rozhodně bychom se toho neměli v žádném případě vzdávat. Pokud se tak stane, bude z nás hromádka neštěstí," přibližuje význam skladby frontman a autor textů Ondřej a dodává: "Inspirací pro '#lovesong666' mi bylo období, kdy jsem slepě a bezhlavě pronásledoval iluzi, která měnila můj život a bezmyšlenkovitě jsem kvůli ní odhazoval a popíral skoro všechno, co definovalo moji osobnost." Tři šestky v názvu jsou pak skrytým odkazem na tajnou lásku kapely - kapelu Against Me! - a její píseň "fuckmylife666".

Vizuál vznikl, stejně jako ten předchozí, v Jizerských horách, a nabízí záběry, v nichž se kapela prochází lesem nebo je v chatě, kde vznikala deska. Navazuje tak právě na klip k "Taking Over", v němž šlo rovněž především o to předat spíše poselství než ohromit nákladnou výpravou. A poselství se kapele předat rozhodně podařilo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY