Taylor Swift v novince "ME!" pomáhají jednorožci, obláčky i koťátka

27.04.2019 09:36 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

Málokdo by čekal, že se z ničeho nic objeví nový singl Taylor Swift, když ještě není podzim. Právě v tomto období totiž zpěvačka většinou představuje novou hudbu. Nicméně máme tu jaro, slunce svítí, ptáci zpívají, svět hraje všemi barvami a to samé se děje v i jejím novém klipu s názvem "ME!".

Písnička je jednoduchou chytlavou juchandou, kterých má Taylor ve svém repertoáru už několik. Nejvíce se svojí náladou přibližuje megahitu "Shake It Off". Tentokrát si zpěvačka přizvala na pomoc i frontmana kapely Panic! At The Disco Brendona Urie. Vznikla tak vcelku nenáročná pohodovka, po které rádia bezpochyby skočí jak slepice po flusu.

Notnou dávku pohody se snažila Taylor Swift převést i do videoklipu. Výsledkem je ulepený cukrkandl, kde se digitální orgie potkaly s kostýmy televizní estrády "Ein Kessel Buntes". Jednorožci, cukrová vata, obláčky, létající deštníky, koťátka - za to by se nestyděla ani zpěvaččina rivalka Katy Perry. Otázkou je, zda se jedná o cílenou parodii, nebo prostě Taylor začala cílit na výrazně mladší publikum. Oproti nedávnému temnému období plném slizkých hadů a vztyčených ukazováčků se jedná o dost radikální změnu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY