Transmission ohlašuje letošní hvězdný line-up. Dorazí Giuseppe Ottaviani, MaRLo i Cosmic Gate

26.04.2019 16:06 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

I když jarní festivalová sezona ještě ani pořádně nezačala, fanoušci trancu by měli zbystřit a myslet na další ročník oblíbené halovky Transmission. Ta se letos v pražské O2 areně uskuteční 12. října a slibuje jeden z nejsilnějších line-upů ve své historii.

I když pořadatelé nezveřejnili ještě všechna jména, prvních pět patří mezi to nejlepší, co aktuální žánrová scéna nabízí. Velkým lákadlem bude velmi populární projekt System F, za kterým stojí oblíbený DJ a producent Ferry Corsten. Dalším potvrzeným je Ital Giuseppe Ottaviani, který nabídne svůj 2.0 set, tedy vystoupení, během kterého vytváří svůj DJský set živým hraním. Zároveň u nás představí nové album "Evolver", na kterém v současné době pracuje.

Třetím lákadlem budou němečtí Cosmic Gate, kteří u nás oslaví dvacet let svého úspěšného fungování. Dalším potvrzeným je Holanďan MaRLo, jehož popularita za poslední tři roky velmi stoupla a jenž je často vyhledáván též jako remixér. Prozatím poslední jméno, na které se můžeme na Transmission těšit, je Key4050, tedy výjimečný b2b projekt, pod kterým jsou podepsaní irští trancoví DJs John O'Callaghan a Bryan Kearney.

Může se zdát, že do října je na koupi vstupenek ještě dost času, ale opak je pravdou. V letošním roce je o ně obrovský zájem, a tak do naplnění kapacity O2 areny aktuálně zbývá pouze zhruba tři tisíce kusů. Pokud si tuto akci nechcete nechat ujít, lístky zakoupíte za cenu 1 690 Kč zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY