Rammstein odtajnili obsah nového alba, odkryli obal a přidávají další ukázku

23.04.2019 12:16 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Šestice Rammstein je v současné době jednou z nejsledovanějších kapel vůbec. Kontroverzní klip k aktuálnímu singlu "Deutschland" překročil na YouTube hranici osmatřiceti milionů zhlédnutí, skupina odstartovala předprodej nadcházející desky a každý den poodkrývá další a další malé střípky. Před pár dny se ale fanoušci dočkali zásadních informací - byly odtajněny všechny fyzické formáty, jejich obsah a konečně i přebal bookletu, který bude tvořit pouze fotka sirky.

Rammstein - Rammstein (untitled)
© facebook interpreta
Sedmé album Rammstein bude bezejmenné a posluchači se mohou těšit celkem na jedenáct nových písní s celkovou stopáží přesahující šestačtyřicet minut. Na výběr bude samozřejmě krom digitálního formátu i několik fyzických. Základní verzi na CD doplní i speciální edice s rozsáhlejším bookletem, exkluzivními fotografiemi a výpravnějším obalem, chybět nebude ani dvojvinyl se šesti exkluzivními fotografiemi jednotlivých členů.

Kapela se rozhodla na koupi desky, kterou historicky poprvé neprodukoval Švéd Jacob Hellner, nalákat velmi zvláštním způsobem. Kromě klasického traileru (viz níže) nabízí k poslechu i ukázky základních kytarových riffů všech nových písní. Zároveň uvolnila další vstupenky na mnoho zastávek nadcházejícího turné. To se bohudík týká i obou pražských koncertů. Pokud se tedy spokojíte se vstupenkami na stání, zakupujte je výhradně v jediném oficiálním předprodeji.

Nyní vám dlužíme už jen tracklist. Eponymní deska Rammstein bude obsahovat tyto songy: Deutschland, Radio, Zeig Dich, Ausländer, Sex, Puppe, Was Ich Liebe, Diamant, Weit Weg, Tattoo, Hallomann.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY