Marta Jandová v novém klipu ukazuje všechny "Barvy" svého vidění světa

16.04.2019 12:25 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Marta Jandová se snaží svoji sólovou kariéru rozjet do nejvyšších otáček. Jen před dvěma měsíci poslala do světa klip "Milovat" a už vydává další. Tentokrát se pohyblivých obrázků dočkala titulní skladba jejího sólového debutu "Barvy". Velkou roli ve videu opět hrál Václav Noid Bárta, který celé dílo kompletně zpracoval.

Samotná píseň patří k těm nejlepším na desce, která vznikala za producentského dohledu Lukáše Pavlíka. Její snová nálada se dostala i na plátno a podtrhla celkové vyznění songu. "Jsem šťastná, že se mnou klip dělal Vašek, protože spolu máme skvělý vztah. Líbí se mi jeho snové pojetí písničky, která se zamýšlí nad lidským životem. Rodíme se s kyblíkem bílé barvy a naše životní události nám tu bílou postupně zabarvují," vysvětluje Jandová.

Zpěvačka letos svůj debutový počin podpoří i koncertováním s kapelou, mimo jiné ji uslyší diváci na festivalu Mezi ploty. Hyperaktivní osoba, která nešidí ani domovskou formaci Die Happy, o sobě určitě bude v letošním roce ještě hodně dávat slyšet.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY