Jonas Brothers nabízí k primitivní vytleskávačce "Cool" otravné video

09.04.2019 16:21 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Poslední měsíce extrémně přejí různým remakeům, reunionům a podobným retro věcem. Po šesti letech tak i Jonas Brothers usoudili, že dají kapelu zpátky dohromady. Jejich první comebackový singl "Sucker", který vyšel poslední únorový den, působil spolu s povedeným videem až nečekaně svěže. Druhá letošní vydaná skladba už však tolik nepotěší.

Jednoduchá vytleskávačka by bratrům asi s odřenýma ušima prošla, píseň se ale neskutečně vleče. Schválně vyzkoušejte video v přehrávači o čtvrtinu zrychlit, a hned začne působit sympatičtěji. Cílovkou Jonas Brothers určitě nejsou zamyšlení hipsteři, úryvek textu: "Cítím se jako Post Malone, když přijdu domů, sedím a vyhrávám, jako by to byla 'Hra o trůny'," ale působí jako z nějaké parodie (ačkoliv část o nejsledovanějším seriálu současnosti má alespoň nějaké opodstatnění). Kevina samozřejmě uslyšíme zpívat pouze v pozadí, jeho kytarové sólo ale songu dodá aspoň trochu říz.

I video oproti pilotní vlaštovce hodně pokulhává. Nad viditelně menším rozpočtem mávněme rukou, hudebníci ze sebe v klipu se svým přehráváním prostě dělají šašky. Okolo Nicka zahrabaného v písku přiblble poskakuje Joe se svým stereem, zatímco si Kevin brnká na detektor kovu. Aby na vás dýchlo opravdové léto, celé dění sledujeme přes opravdu ohyzdný filtr. Nudíte se? Editor videoklipu asi taky, a tak vyzkoušel snad všechny možné prostřihy. Product placement funguje pak jako poslední žebříček do rakve průměru. Snad se z ní JB do příště zmátoří.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY