Jessie J přiveze poprvé do Prahy své hity. "Price Tag", "Bang Bang" nebo "Domino" zaznějí již 23. dubna ve Foru Karlín

05.04.2019 13:17 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Britská zpěvačka Jessie J po skvěle přijaté tuzemské premiéře na festivalu Colours Of Ostrava vystoupí 23. dubna poprvé v Praze. Do Fora Karlín přiveze hity "Price Tag", "Nobody's Perfect", "Domino" nebo "Bang Bang", ale také své zatím poslední album pojmenované "R.O.S.E." (zkratka Realisations, Obsessions, Sex, and Empowerment), které vyšlo v květnu 2018.

Jessie J patří k největším globálním hvězdám současnosti. Od chvíle, kdy zvítězila v anketě BBC Sound Of 2011, prodala miliony alb, její hity okupovaly první místa hitparád, zpívala pro královnu, získala Brit Awards, pětkrát cenu MOBO i nominaci na Grammy. K jejím dalším letošním úspěchům patří vítězství v čínské talentové soutěži Singer a vyprodané britské turné.

Jessie J je doma v popu, soulu, R&B, electropopu a hip-hopu, ale při závěrečném olympijském ceremoniálu si v Londýně s kapelou Queen porockersku klidně zazpívala "We Will Rock You". Jak nejlépe na to, radila dvakrát v roli porotkyně v britské pěvecké soutěži The Voice UK. Pomáhala psát i skladby pro Alicii Keys, Miley Cyrus nebo Chrise Browna. A když do skladby "Bang Bang" přizvala Arianu Grande s Nicki Minaj, stal se z ní celoplanetární hit. K rodilé Londýňance, vlastním jménem Jessica Ellen Cornish, patří i výrazná podpora nejrůznějších charit jako Comic Relief nebo Children in Need.

Vstupenky jsou v prodeji v sítích GoOut, Ticketportal a Ticketmaster za 890 - 1 690 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY