Pink prozradila podrobnosti k novému albu a přidala další singlový střípek

01.04.2019 12:09 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Není to tak dlouho, co Pink představila skvělé video k aktuálnímu singlu "Walk Me Home", a už jsou tu další informace, kterými láká na koupi chystané desky. Poté, co odhalila její obal, přidává i seznam písní. A jednu z nich nabízí k poslechu.

Pink - Hurts 2B Human
© facebook interpreta
Album "Hurts 2B Human" vyjde 26. dubna a fanoušci se dočkají třinácti nových skladeb. Co se fyzických formátů týče, dostupné zdroje prozatím potvrzují pouze CD. Zda zpěvačka přidá i vinyl nebo opět populární kazetu, ukážou až další týdny. Její fanoušci však nemusejí truchlit - k mání je i speciální kolekce oblečení, kterou lze k nové řadovce pořídit v podobě několika různých balíčků.

Co se obsahu nahrávky týče, i tentokrát Pink požádala o výpomoc několik kolegů z hudební branže. V titulní písni to bude Khalid, v "Can We Pretend" americká elektronická kapela Cash Cash, svým hlasem přispěl i americký zpěvák a skladatel Chris Stapleton, který si zahostoval v kousku nazvaném "Love Me Anyway".

Než se "Hurts 2B Human" objeví v obchodech, měla by nás devětatřicetiletá rodačka z Pensylvánie překvapit ještě několika ochutnávkami. Tou první je song "Hustle", jehož lyric video najdete pod článkem.

Kompletní tracklist alba je následující: Hustle, (Hey Why) Miss You Sometime, Walk Me Home, My Attic, 90 Days (featuring Wrabel), Hurts 2B Human (featuring Khalid), Can We Pretend (featuring Cash Cash), Courage, Happy, We Could Have It All, Love Me Anyway (featuring Chris Stapleton), Circle Game, The Last Song of Your Life.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY