Eric Lumiere to zkouší sólově. Singl "Real Love" je milým překvapením

23.03.2019 13:52 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Americký zpěvák a hudebník Eric Lumiere byl doposud znám především znalcům taneční hudby. V minulosti jsme ho mohli slyšet v singlech Cosmic Gate, Giuseppe Ottavianiho, Bena Golda, Andrewe Rayela nebo Ferryho Corstena, díky kterým získal velmi slušnou popularitu a fanouškovskou základnu. Poslední měsíce se ale stáhl do ústraní, omezil hostování v písních jiných a plně se začal věnovat psaní songů pro své první autorské album. Před pár dny do éteru vyslal debutový singl, který u mnoha zasvěcených překonal veškerá očekávání.

Eric Lumiere - Real Love
© facebook interpreta
Vzhledem k tomu, že se z počátku nevědělo, jakým směrem jeho hudební cesta povede, je "Real Love" velmi milým překvapením. Pomalá popová píseň na první poslech zaujme především líbivou melodií, která skvěle odkrývá zpěvákův nádherně zabarvený hlas. "Song 'Real Love' vrhá světlo na krásu výzev ve vztazích, protože všechny tyto výzvy nás přibližují. Je o překonání strachu z ohrožení a bytí 'nahý'… a zároveň milovaný ve své nedokonalosti," dodává k songu sám interpret.

Eric si pro své debutové album vybral vcelku netradiční způsob prezentace. Fanoušci se nedočkají celé kolekce najednou, ale každé dva až tři týdny dostanou novou píseň. Při této frekvenci bude mít rodák z Kalifornie co nabízet až do podzimu. Pokud však budou všechny songy stejně povedené jako "Real Love", máme se rozhodně na co těšit.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY