Pokus o romantiku "Kolínka" Tomášovi Pastrňákovi moc nevyšel

23.03.2019 08:58 - Hana Bukáčková | foto: facebook interpreta

Tomáš Pastrňák má na svém kontě dvě desky a popravdě žádný hit. Nepomohlo ani, že mu poslední album "Kousky" produkoval věhlasný Boris Carloff. Vloni se marně snažil zaujmout rádoby vtipným dvousmyslným klipem "Bobr", nyní přichází s novým singlem "Kolínka", kde s nadsázkou přirovná lásku k jídlu, a již šestým klipem z desky.

Snímek natočil Tomáš Krejčí v Praze a na zasněžené louce v Orlických horách. Do hlavní role obsadil herečku Denisu Nesvačilovou. Sledujeme v něm příběh mladé ženy, která se rozhodne vystoupit ze stereotypního života a odjede do přírody, aby možná objevila to, co tak zoufale hledá. "Klip 'Kolínka' je pro všechny, které v životě něco trápí a hledají cestu, jak z toho ven. Náš klip je takový malý návod, kterým se můžete inspirovat. Někdy stačí pouze vyjít svému štěstí trochu naproti… a kolínka pak přijdou sama," říká režisér.

Nápad i pointa jsou dobré, ale pěvecký a herecký fond a zápal interpreta to celé pohřbívají. Chvíli máte dojem, že slyšíte ohraný kolovrátek, Pastrňákův upřený výraz tomu moc nepřidává. "Kolínka" by si zasloužila šťavnatější omáčku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY