George Ezra se drží svého stylu i v "Pretty Shining People" a funguje to pořád výborně

20.03.2019 09:33 - Filip Vahala | foto: Lucie Levá

Georgi Ezrovi se u nás velmi líbí. Nejdříve nás v loňském roce poctil svou návštěvou na Colours of Ostrava, pak na podzim téhož roku roztančil Forum Karlín a v květnu zahraje v pražské Tipsport aréně. Po úspěšných písních "Shotgun" či "Hold My Girl" připravil britský zpěvák pro své fanoušky melodický singl s velmi působivým klipem. "Pretty Shining People" už má sice nějaký čas své lyric video, nyní se ale dočkalo plnohodnotného obrazového zpracování.

Ezra už nám několikrát předvedl, že dokáže udělat rádiovou, zpěvnou, ale neotřelou a originální píseň. "I Pretty Shining People" má spád a okamžitě leze do hlavy. Charismatický hudebník v ní tvrdí, že pokud se na sebe budou lidé víc usmívat, hned bude lépe.

V satirickém videu se snaží zavděčit partě malých dětí, představujících magnáty hudebního průmyslu. Když se malým manažerům předvede s kytarou, ihned začnou pracovat na marketingu a image zpěváka a na konci mu nabídnou kontrakt. Klip je výborně režisérsky zvládnutý, skvěle natočený a vtipný.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY