Je to už skoro tradice - Nicki Minaj zrušila další koncert

18.03.2019 11:37 - Marta Šindlauerová | foto: facebook interpreta

Nicki Minaj je poslední týdny, dny a hodiny zásobárnou zpravodajského materiálu z kategorie To nevymyslíš. Nově všem poskytla další příležitost k pozastavení se nad tím, jak úspěšně probíhá její evropské turné. To si zřejmě budeme pamatovat ne proto, že Minaj něco předvedla, nýbrž proto, že něco nepředvedla a že to byl jeden velký prů*er (přestože zahraniční weby píšou o jejích vystoupeních poměrně kladně). A ten navíc skončí až 28. března - do té doby by rapperka měla odehrát ještě osm koncertů.

Spojení "by měla" je na místě. Po Bratislavě a Bourdeaux totiž zrušila další gig. Ne, tentokrát za to nemůže elektřina (jak jsme již analyzovali) - tedy pokud budeme věřit oficiálnímu vyjádření organizátorů. V pátek 15. března měla hudebnice vystoupit v irském Dublinu, show však hodinu před začátkem zrušila. K celé situaci se navíc dosud nevyjádřila, čímž zklamané fanoušky ještě víc rozlítila.

V prohlášení pořádající agentury stojí, že akce byla zrušena v důsledku špatného počasí - kamiony prý nestihly dovézt část koncertního vybavení. Nutno poznamenat, že v ten den bylo počasí na Irském moři mezi Spojeným královstvím a Irskem opravdu na draka, a to Nicki i její tým částečně ospravedlňuje.

Jak je vidět, k tomu aby show Nicki Minaj proběhla, je zapotřebí správného postavení planet, přiměřené intenzity slunečních erupcí, malé vlhkosti vzduchu, absolutního bezvětří, výbuchu supernovy v galaxii NGC 6872, Měsíce v úplňku a bůhvíčeho ještě, a to všechno nejlépe ve stejnou dobu. Zrušení tří evropských koncertů během tří týdnů a navíc na poslední chvíli je zkrátka bezprecedentní kiks a Minaj bude mít co dělat, aby si zkaženou reputaci mezi fanoušky a taky pořadateli koncertů napravila.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY