Tom DeLonge z Blink-182 chce lidstvu odhalit celou pravdu o UFO

13.03.2019 16:22 - Marta Šindlauerová | foto: facebook interpreta

Tom DeLonge, spojovaný především s kapelami Blink-182 a Angels & Airwaves, je kromě hudebních aktivit známý i svou vášní pro ufologii. O mimozemský život se zajímá již od dětství a tento koníček bere opravdu vážně. V roce 2015 dokonce založil vlastní akademii To The Stars a stal se jejím prezidentem. Ta je sice dle informací z loňského října v pořádné šlamastyce (dluží 37 milionů dolarů), DeLongovi to přesto nezabránilo ve zprodukování nového pořadu pojednávajícího o tajích nevysvětlitelných jevů. Ostatně po odchodu z Blink-182 v roce 2015 má hudebník na UFO konečně více času, o čemž svědčí i jeho sbírka ufologických ocenění.

Dokumentární snímek "Unidentified: Inside America’s UFO Investigation" se bude vysílat v květnu na History Channel a bude mít šest šedesátiminutových dílů. "Tahle show započne skutečnou debatu a zodpoví mnoho otázek. Po zhlédnutí si určitě řeknete: Wow, tak už chápu, jak to je," básní o pořadu muzikant. V seriálu budou vystupovat především členové akademie, mezi nimi kupříkladu Luis Elizondo, který dříve pracoval v oddělení pro výzkum UFO v Pentagonu. Elizondo, DeLonge a mnozí další se chystají ukázat výsledky dosavadních výzkumů z nového pohledu. Provedou mimo jiné novou, pečlivou analýzu videonahrávek s neidentifikovatelnými objekty a pokusí se odhadnout jejich potenciální nebezpečí.

Pokud vás UFO dvakrát nebere, máme pro vás tip na vyřešení jiné záhady. Některé lidi totiž enormně zajímá to, jakto že má Tom DeLonge tak velkou hlavu a tak malý obličej. Přidáte se k řešitelům tohoto světově významného problému?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY