Sebastian nahrál svůj nejvyzrálejší singl. Klip "Rub a líc" ukazuje, že láska kvete v každém věku

28.02.2019 13:57 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Sebastian nadále pracuje na své druhé řadové desce a po loňském singlu "Bestseller" přichází s druhou ochutnávkou. Také píseň "Rub a líc" naznačuje, že liberecký zpěvák skutečně dostojí svým slovům o dospělejším repertoáru. Novinka totiž s přehledem patří k tomu nejlepšímu, co dosud nahrál.

Její struktura je čistě popová, ovšem s vypiplanou produkcí. Melodická linka patří do kategorie těch, které snadno utkví v paměti, a přitom není servírována nijak prvoplánově. Takto znějící český mainstream uvítáme v rádiích s radostí. Je vidět, že nejen Sebastian se jako zpěvák vyvíjí, ale že rovněž producent ODD (vlastním jménem Ondřej Turták), jenž si v songu zpovzdálí také zapěje, zraje jako víno. Oceňme i textařskou práci Xindla X a skupiny Jananas.

Myšlenku písně promítl do videa režisér Jonáš Červinka alias Lipo. Hlavní role si netypicky nezahrál žádný mladý a čerstvě zamilovaný páreček, ale starší partneři. Helena Šikýřová a Jiří Míček tu svými výkony názorně předvádějí, že láska může kvést i navzdory rokům či zdravotním obtížím. Vkusné, nápadité a s přidanou hodnotou navrch.

Nové písně představí Sebastian na třech velkých jarních koncertech. Už 28. března vystoupí v brněnském Sono Centru, na 10. dubna má rezervovanou pražskou Roxy a dva dny nato zahraje v rodném Liberci, konkrétně v Lidových sadech.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY