Bring Me The Horizon kvůli nemocným hlasivkám zpěváka ruší koncerty

20.02.2019 11:26 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Jeden den vystoupení v show Jimmyho Kimmela, druhý den těžké vystřízlivění a konec turné po Spojených státech ještě před odjetím všech zastávek. Bring Me The Horizon kompletně změnili směr a s novou deskou "Amo" se vydali pryč z metalových vod. Těžko říct, do jaké míry byla tato změna kurzu způsobená hlasovými problémy frontmana Oliho Sykese. Jisté však je, že ani ta mu neulevila.

Kapela se zrovna chystala na koncerty ve Phoenixu a Las Vegas, následované přesunem zpět do Londýna na show v rámci War Child Brits Week. Všechna tři vystoupení však byla zrušena a přesunuta až na květen. Důvodem jsou zpěvákovy poškozené hlasivky. Lékaři Sykesovi oznámili, že pokud jim nedá okamžitý odpočinek, mohlo by poškození být trvalé. U dvaatřicetiletého rodáka z Ashfordu navíc ani zdaleka nejde o první problémy tohoto rázu.

Britská pětice se má za oceán vrátit již za měsíc. Na řadě je Mexiko a Jižní Amerika. V květnu pak má pokračovat turné po USA. Věřme, že frontmanův stav se rychle zlepší. Bring Me The Horizon se totiž chystají s čerstvým materiálem i do České republiky, kde zahrají po třech letech. Jejich koncert by měl patřit k vrcholům letošního ročníku hradeckého festivalu Rock For People.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY