John O'Callaghan a Bryan Kearney vydávají debutové album společného projektu Key4050

16.02.2019 17:13 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Už je to více než rok, co se za mixážním pultem poprvé potkali irští trancoví DJs John O'Callaghan a Bryan Kearney. Na festivalu Dreamstate tehdy představili výjimečný set, během kterého zazněly exkluzivní tracky, na kterých pracovali společně. Nyní, čtrnáct měsíců poté, představují výsledek společné práce - projekt pojmenovaný Key4050 a jeho debutové album.

Key4050 - Tales From The Temple cover
© facebook interpreta
John i Bryan jsou již léta velmi úspěšní zástupci žánru uplifting trance, tedy tracků s rychlostí kolem 140 bpm. Díky tomu, že je jejich tvorba velmi blízká, rozhodli se spojit své síly. Za poslední necelé dva roky vyprodukovali několik desítek songů, z kterých vybrali dvaatřicet a zařadili je na debutové album svého projektu Key4050.

Jejich společná deska dostala název "Tales From The Temple" a vyšla 15. února. Titul je k mání k poslechu, stažení a pro fanoušky a sběratele fyzických nosičů byly vyhotoveny i dvoudiskové komplety. Do českých obchodů se dvojalbum dostane koncem února v rámci distribuce. Kdo by nechtěl čekat, může si jej pořídit zde. Nahrávku aktuálně propaguje singl "Beetlejuice", který si můžete poslechnout níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY