Kölsch předvede v květnu v Roxy All Night set IPSO All Night

11.02.2019 17:59 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Na konci května čeká Prahu další velká elektronická show. Do Roxy se vrací jeden z velikánů současné elektroniky, dánský hudební vypravěč, excelentní hudebník a člen respektovaného nezávislého labelu Kompakt - Kölsch. Po dvou vyprodaných vystoupeních se rozhodl předvést českým fanouškům něco hodně exkluzivního. Do Prahy přijede představit svůj vlastní label IPSO, a to hned celonočním setem ve stylu All Night. Těšte se na nekonečnou jízdu všemi zákoutími elektronické hudby, ale i hlubinami životního příběhu jednoho ze současných hudebních velikánů. Předprodej začíná 11. února přes My Roxy. Pro registrované s desetiprocentní slevou prvních 24 hodin. Poté online na webu Roxy.

Dánský producent Rune Reilly Kölsch má jedinečný dar vyprávět pomocí hudby silné příběhy, a to nejen cizí, ale především ten svůj vlastní. Jeho první album "1977" (2013) mapovalo období jeho raného a rozlétaného dětství s kompozicemi jako "Opa, Oma" nebo "Loreley". Druhým, o kapku vyzrálejším "1983" (2015) navázal na své cesty po Dánsku i jižní Evropě. Trilogii uzavřel v záři předminulého roku albem "1989", které vychází z jeho turbulentních let dospívání, kdy se musel vypořádat kromě puberty i s těžkým rozvodem rodičů.

Kölsch už dvakrát v Praze předvedl dechberoucí DJské představení a beznadějně vyprodal Roxy. Ani tentokrát by tomu nemělo být jinak, doporučujeme brzký nákup vstupenek.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY