No Name odstartovali akustické turné, v České republice zahrají ještě šestnáctkrát

11.02.2019 14:39 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Slovenská skupina No Name před pár dny odstartovala velké turné po České republice. V následujících týdnech si ji tuzemští fanoušci a fanynky budou moci vychutnat ještě na šestnácti místech.

No Name u nás v minulosti odehráli hned několik úspěšných koncertních šňůr, ta právě probíhající je ale velmi výjimečná. Během "Dermacol NO NAME Acoustic Tour 2019" se příznivci této košické kapely dočkají jejích největších hitů v nových aranžích. "Akustické turné je vždy chuťovka, nejde o velké halové koncerty, ale o speciálně aranžovaný program, kdy se s publikem intenzivněji komunikuje, vtipkuje, kdy je divák mnohem více vtažen do dění koncertu. My tento druh koncertování milujeme. Právě kontakt s publikem je přidaná hodnota živého hraní. Považuji to za stejně důležitou součást koncertu, jako jsou písně," uvádí zpěvák Igor Timko.

No Name turné zahájili vyprodanými koncerty ve Zlíně a Jihlavě, dalšími zastávkami jsou České Budějovice (12. 2.), Pardubice (13. 2.) a Náchod (14. 2.). V průběhu února se kapela představí ještě v Opavě, Znojmě, Chebu a Karlových Varech. Během března šestice zahraje například v Plzni, Písku, Liberci nebo Olomouci. Celé turné pak vyvrcholí 11. dubna velkou show v pražském Foru Karlín. Poslední vstupenky na všechny nadcházející koncerty seženete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY