Xindl X je v blbým věku: čtyřicetiny oslaví ve Foru Karlín

07.02.2019 16:41 - Hana Bukáčková | foto: Tomáš Nosil

Xindl X po úspěšném podzimním turné oznámil další milník v kariéře. Nejenže letos v polovině srpna oslaví svoje čtyřicetiny, rád by je oslavil i se svými fanoušky na svém prozatím největším koncertu. Ten ponese název "Narozeninová oslava XL!" a Ondřej Ládek by jej měl odehrát 28. listopadu ve Foru Karlín. Fanoušci se dle jeho slov mohou těšit na výjimečný večer plný hostů a program sestavený ze všech jeho hitů.

"Ke krizi středního věku každý přistupuje jinak. Někdo si koupí Ferrari, někdo si pořídí milenku… a já si udělám narozeninový koncert ve Foru Karlín. Bez nadsázky můžu říct, že to je ten nejdražší a největší mejdan, jaký jsem kdy pořádal. Čtyřicet je římskými číslicemi XL, takže tenhle mejdan bude vážně XL, čili všechno větší. Větší scéna, větší světelná show, víc hostů, než jsem kdy na koncertě měl, a hlavně přehrajeme s kapelou úplně všechny singly, co jsem za svou kariéru vydal, a navrch přihodíme i několik úplných novinek. Takže slavit se bude vážně dlouho!" zve muzikant.

Kromě XL show nachystal Ládek pro fanoušky zpěvník svých písní a také svou první bestofku. Její vydání bylo v plánu už vloni, ale z bonusových skladeb nakonec vznikla rovnou celá deska "Sexy Exity". "Na výběrovém albu najdete 22 písní, co doufám, že už dobře znáte, a navíc i několik novinek, které momentálně finišujeme. A protože mi bylo jasné, že po poslechu tohodle alba budete mít všichni nepřekonatelnou touhu si ty písně sami zahrát, přichystali jsme i zpěvník, kde najdete texty a akordy skoro všech mých písní a i nějaké to povídání k nim," uzavírá Xindl.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY