Greg Downey vyráží na trh s novou kompilací "The Art Of Skullduggery"

26.03.2019 09:30 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jsou to už tři roky, co irský DJ a producent Greg Downey založil svůj vlastní label pojmenovaný Skullduggery. Ten dává šanci nejen začínajícím trancovým umělcům, ale v minulosti u něj vydala své singly i známá jména z této hudební scény. Nyní konečně přichází i první DJská kompilace.

Greg Downey + Stoneface & Terminal - The Art Of Skullduggery
© facebook interpreta
Titul pojmenovaný "The Art Of Skullduggery" přináší dva disky, přičemž ten první z nich je v režii již zmíněného majitele labelu. Pro druhý disk Downey oslovil jednoho ze svých DJských kolegů, respektive dva - dnes již legendární německé duo Stoneface & Terminal. Společně na výběrovku zařadili čtyřiatřicet exkluzivních songů, mezi kterými najdeme nejen mnoho tracků autorů samotných, ale i skladby a remixy, o které se postarali například Paul Van Dyk, Richard Durand, Lostly, Will Atkinson, Liam Wilson, Ferry Tayle nebo Activa.

Kompilace "The Art Of Skullduggery" je již nyní dostupná digitálně a v limitovaném nákladu i na CD. V českých obchodech se objeví díky distribuci taktéž, a to počátkem dubna. Pokud nechcete čekat, ke koupi je například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY