Bývalý zpěvák Asking Alexandria v klipu "I'm Sorry" představuje svou novou kapelu Drag Me Out

25.01.2019 12:29 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Pokud jste se ptali, kam po návratu Dannyho Worsnopa do Asking Alexandria zmizel Denis Shaforostov, pak pro vás máme odpověď. Založil novou skupinu Drag Me Out a na počátku letošního roku konečně představil veřejnosti její první hudební plod.

Zpěvák, který s britskými metalcorovými hvězdami nahrál jedno album "The Black", od kapely odešel v roce 2016 za stále poněkud nejasných okolností. Dle vyjádření jeho bývalých spoluhráčů prostě zmizel. Návrat do hudební branže ohlásil singlem "I'm Sorry", který asi leckterého fanouška jeho předchozí tvorby zklame. Žádné screamy ani ostré kytary, ale poprock à la současní Bring Me The Horizon. Bohužel však v mnohem sterilnějším provedení.

Shaforostov sice zpívá solidně, ale ani teatrální gesta ve fádním klipu mu moc k dobrému výsledku nepomohou. Novinka je tak vcelku průměrným počinem, který zatím velký příslib nepřináší. Že je i tak o ukrajinského hudebníka zájem, napovídá v době vydání článku téměř půl miliónu zhlédnutí novinky, a to během pouhých pár dnů od zveřejnění.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY