Lamb v dubnu vydají svou sedmou řadovou desku "The Secret Of Letting Go"

24.01.2019 18:19 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Andy Barlow a Lou Rhodes už loni naznačovali, že coby Lamb chystají novou desku. Ta se nakonec bude jmenovat "The Secret Of Letting Go" a dočkáme se jí ke konci dubna. Aktuálně na ni lákají dramaticky (až bondovsky) vystavěným singlem "Armageddon Waits".

V seznamu písní se nakonec objevuje i starší track "Illumina", který Lamb hráli i během turné konaného u příležitosti jednadvacátého výročí vydání jejich bezejmenného debutu.

Lamb - The Secret Of Letting Go
© facebook interpreta
"The Secret Of Letting Go" (její obal je k vidění nalevo) má prohloubit vazby mezi prostorem a zvukem. Do těchto struktur pak vplouvá nezaměnitelný hlas Lou Rhodes, od křehkých vokálních linií po harmonie důmyslných chorálů. Minimalistické melodie mají být protkány výraznějšími rytmy a orchestracemi. V textech se mezi tématy má objevit určitá reflexe, ohlédnutí zpět, ale i pohledy do budoucnosti.

"The Secret Of Letting Go" vyjde v pátek 26. dubna a Lamb na ní představí těchto jedenáct skladeb: Phosphorous, Moonshine, Armageddon Waits, Bulletproof, The Secret Of Letting Go, Imperial Measures, The Other Shore, Deep Delirium, Illumina, The Silence In Between, One Hand Clapping. Album lze již objednat na tomto místě, kde jsou v nabídce různé balíčky včetně kazety nebo limitovaného vinylu s podepsaným art printem. "Armageddon Waits" si můžete poslechnout níže a pak můžete vyčkávat, zda se v přehledu zastávek chystaného turné objeví i nějaké české město.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY