Dominika Mirgová v klipu "Ty & já" upálí Jana Bendiga

21.01.2019 14:44 - Pavel Vičar | foto: facebook interpreta

Janu Bendigovi se i deset let po Česko Slovenské SuperStar, kde byl jedním z finalistů, stále daří. Na kontě má dvě desky (ta poslední s názvem "Roma Boy" vyšla v prosinci loňského roku) a pravidelně zásobuje posluchače novou hudbou a videoklipy. V nové písničce "Ty & já" se spojil s účastnicí Slovenské SuperStar Dominikou Mirgovou, která už několik let patří u našich sousedů mezi respektované a oblíbené zpěvačky.

Song je o vztahu mezi mužem a ženou, kteří se již nenacházejí v období největší zamilovanosti, ale ve chvíli, kdy uvažují o tom, jestli má jejich soužití cenu. Text napsali interpreti společně a svojí částí přispěla také česká rapperka SharkaSs. Je to samozřejmě pomalá balada, jak je duetů o lásce zvykem, má ale příjemnou melodii. Hlasy obou interpretů k sobě ladí, stejně jako střídání českého a slovenského jazyka.

Přizvat si právě slovenskou hvězdu ke společné písní byl nápad Jana Bendiga. Ten patří mezi velké fanoušky zpěvačky a už dlouho toužil po tom si s ní zazpívat. A chybu rozhodně neudělal, protože vznikl duet, který by klidně mohla hrát naše rádia, protože v poslední době podobných songů moc nevzniklo.

Videoklip vypráví příběh zamilované dvojce, kterou hrají interpreti, a sleduje jejich vztah od chvíle, kdy si užívají každou společnou minutu, až do bodu, kdy si nemůžou přijít na jméno. Vrcholí okamžikem, kdy se zpěvačka rozhodne svého milého zapálit v autě po jeho nevěře. Právě téma nevěry má být podtitulem klipu. Každý by si měl vážit vztahu, který má, a zbytečně ho neohrožovat nevěrou.

Snímek tradičně režíroval Lukáš Rejmon a za kamerou stál Jan Strach, který se postaral i o střih. Jedná se o dobře odvedou práci a příjemné překvapení.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY