Slovenská hvězda Sima se společně se Separem v klipu "Anonym mood" směje haterům

20.01.2019 12:41 - Pavel Vičar | foto: facebook interpreta

Sima, občanským jménem Simona Hegerová, patří v současné době na Slovensku mezi největší hvězdy populární hudby. V polovině prosince vydala mladá zpěvačka, která se v roce 2012 zkoušela uspět v soutěži Hlas Česko Slovenska, svoji druhou desku "Podla sebe". Z té před pár dny zveřejnila v pořadí už šestý videoklip. Volba tentokrát padla na skladbu "Anonym mood" ve spolupráci s rapperem Separem .

Text napsali oba hudebníci společně a je to především vzkaz pro všechny hatery, kteří zpěvačku sledují na sociálních sítích a čas od času jí napíšou nějakou urážku. Jak Sima uvedla při představování alba, nápad na skladbu vznikl, když jí jeden fanoušek napsal, že má plochou hruď. Proto se i tahle část v textu objevuje. A nedá se říct, že by to bylo bezduché plácání o ničem. Zpěvačka, která si všechny texty píše sama, má rozhodně co říci a nemusí se za text stydět.

O produkci se postaral SkinnyTom. Od prvních tónů je jasné, že song, který z pomalého až trapového tempa přesedne do diskotékové podoby, nesedne zrovna každému a není to hit na první dobrou, po kterém by sáhla všechna rádia, ale i tak dokáže posluchače zaujmout a nedělá interpretům ostudu. Chvályhodné je i to, že Separ nemá jen malou pasáž, ale může své rapové umění předvést v plné parádě.

Videoklip na kterém se Sima jako už tradičně podílela jako scenáristka, nepřináší sice žádný velký příběh (diváci tak uvidí zpěvačku a rappera jen v různých scénách), přesto jde o kvalitně natočený snímek, který se k hudebnímu podkladu skvěle hodí. Vlastně by bylo zbytečné ho zatěžovat příběhem.

Simu budou mít možnost poznat i posluchači z Česka, a to díky turné "Podla seba tour 2019". To začne v březnu v Ostravě a zpěvačka během něj navštíví ještě například Most, Pardubice nebo Zlín.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY